Ads Top

myJINI lanceert app voor inzicht in rijgedrag en ritadministratie

Mobiliteitsdienst myJINI heeft een app uitgebracht waarmee automobilisten altijd en overal inzicht hebben in hun rijgedrag. Ook krijgen zij mobiele toegang tot hun ritadministratie, waarmee ze eenvoudig kunnen aangeven of gereden ritten zakelijk of privé zijn.

De app toont informatie over de rijstijl, waaronder het rem- en acceleratiegedrag. Ook toont de app waar en wanneer zij gereden hebben. Bovendien zien zij per week direct hoe veilig hun rijgedrag is geweest ten opzichte van andere myJINI-gebruikers.

MyJINI beloont verantwoord rijgedrag met JINI$. Deze waardepunten zijn inwisselbaar voor bijvoorbeeld korting op de optionele Allsecur autoverzekering. Deelnemers kunnen met veilig weggedrag en het mijden van gevaarlijke tijdstippen als de nacht en de spits tot een kwart van hun verzekeringspremie terugverdienen, naast de standaardkorting van 5% op hun basispremie. Ook kunnen zij sparen voor 15 cent voordeel per liter brandstof bij Shell met de speciale tankpas, of korting op artikelen uit de speciale webshop.

De app bevat ook een speciale module voor ritadministratie. Gebruikers kunnen gereden ritten direct classificeren als 'zakelijk' of 'privé'. Dat is handig voor bijvoorbeeld het maken van een kostendeclaratie of het bijwerken van de boekhouding. De myJINI-app is gratis te downloaden vanuit de App Store en werkt met de iPhone, iPad en iPod Toch. iOS 7.1 of nieuwer is vereist. Een versie voor Android is momenteel in ontwikkeling.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.