Ads Top

A9 vier nachten dicht richting Haarlem

Rijkswaterstaat voert een asfaltreparatie uit op de A9 tussen knooppunt Holendrecht en aansluiting Ouderkerk aan de Amstel richting Haarlem. De werkzaamheden vinden ’s avonds en ‘s nachts plaats van 19 tot en met 24 december, met uitzondering van woensdag 21 december op donderdag 22 december. Vanwege de wedstrijd Ajax–AZ in de Arena, zijn er dan geen werkzaamheden. Tijdens de vier nachten is de A9 richting Haarlem volledig afgesloten voor al het verkeer om het gehele wegvak te kunnen asfalteren.
Om de spoedreparatie goed uit te kunnen voeren, heeft Rijkswaterstaat besloten het gehele wegvak over twee kilometer aan te pakken.De afsluitingen zijn van 21.00 uur tot 5.00 uur de volgende ochtend. Een uitzondering geldt voor de laatste nacht, van vrijdag 23 december op zaterdag 24 december is er een afsluiting van 21.00 uur tot 08.00 uur. Het asfalteren vindt in de avond en nacht plaats om de hinder voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken. Wel moeten weggebruikers rekening houden met een omleidingsroute. Overdag geldt een lagere maximumsnelheid van 70 kilometer per uur vanwege een gefreesd wegdek.
Het verkeer in de richting Den Haag, Schiphol, Amstelveen en Haarlem wordt bij knooppunt Holendrecht omgeleid via de A2, A10 Zuid en A4. Gele borden geven de omleidingsroute aan. Weggebruikers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.