Ads Top

Nieuwe 92-serie van Navigon nu beschikbaar

Navigon lanceert drie nieuwe modellen van de 92-serie: de Navigon 92 Plus, Premium en Premium Live. De apparaten zijn voorzien van een vijf inch scherm met dik glas en dankzij Navigon Flow is de bediening nog eenvoudiger geworden. De Premium-versies hebben extra functies, zoals de Bluetooth handsfreeset en Navigon FreshMaps.
Het instapmodel van deze high-end klasse is de Navigon 92 Plus. Het navigatie-apparaat heeft alle functies die nodig zijn voor handige en veilige navigatie. Met behulp van een extra animatie toont de actieve rijstrookassistent de verandering van rijbaan. Dankzij Text-to-Speech worden straatnamen, afstanden en verkeersinformatie voorgelezen.
De Navigon 92 Premium beschikt ook over andere functies, zoals Navteq Traffic en Professionele spraakcontrole 2.0. Met de Bluetooth handsfreeset 2.0 kunnen gebruikers onderweg veilig bellen met zowel hun privé als zakelijke mobiele telefoon. Bovendien is op dit model het Navigon FreshMaps abonnement voor twee jaar gratis beschikbaar.
De Navigon 92 Plus kost € 229,- en de Navigon 92 Premium kost € 299,-. De Navigon 92 Premium Live is verkrijgbaar voor € 349,-.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.