Ads Top

Mijndomein Auto start samenwerking met TomTom

TomTom en private leasemaatschappij Mijndomein Auto werken samen in het aanbieden van een CO2 neutraal private lease programma. Consumenten en zakelijke partijen leasen een nieuwe Peugeot 107, uitgerust met TomTom Business Solutions technologie voor 219 Euro per maand. De CO2 uitstoot wordt door Mijndomein Auto gecompenseerd met behulp van een Gold Standard erkend emissiereductieproject.
De energiezuinige Peugeot 107 XS is uitgerust met een semi geïntegreerd TomTom PRO 3100 navigatiesysteem dat bestuurders directe feedback geeft op hun rijstijl en brandstofverbruik. Dit draagt bij aan het reduceren van kosten en CO2 uitstoot.
De eerste batch van 200 auto's worden ook uitgerust met additionele TomTom-technologie om kilometrage, brandstofverbruik en emissie te monitoren. Zo wordt het mogelijk om de daadwerkelijke kosten van onderhoud, brandstofverbruik en schades te monitoren over de gehele vloot van de Mijndomein auto's.
De PRO 3100 is semi geïntegreerd in het dashboard en bevat real-time services zoals TomTom HD Traffic, flitser- en weerinformatie en lokale zoekmogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.