Ads Top

N61 nadert voltooiing; 31 maart geheel open

Rijkswaterstaat voert in de week van 23 t/m 27 maart afrondende werkzaamheden uit aan het laatste deel van de hoofdrijbaan en de noordelijke parallelweg van de N61. Met de openstelling van deze weggedeelten op 27 en 31 maart is de reconstructie van de N61 grotendeels voltooid.

In de week van 23 t/m 27 maart richt Rijkswaterstaat de hoofdrijbanen en bermen van het weggedeelte tussen Hoek en de Braakmanbrug definitief in. Maandag 23 maart om 20.00 uur starten de werkzaamheden. Gedurende de hele week maakt het verkeer wisselend gebruik van de hoofdrijbaan en een omleidingsroute via de zuidelijke parallelweg. De omleidingsroute staat met gele borden aangegeven. Als de werkzaamheden voorspoedig verlopen, gaat de hoofdrijbaan vrijdag 27 maart om 17.00 uur open voor het verkeer. Daarmee is het laatste deel van de nieuwe hoofdrijbaan van de N61 gereed.

De laatste ontbrekende delen van de noordelijke parallelweg rond Biervliet (tussen de IJzendijkseweg en de Oostzeedijk) worden in de periode van 23 t/m 31 maart afgewerkt. De Weststraat in Biervliet gaat op 27 maart weer open voor verkeer. De noordelijke parallelweg wordt op dinsdag 31 maart om 17.00 uur opengesteld voor het verkeer.

Het viaduct Maurits van Oranje, tussen IJzendijke en Schoondijke, gaat vandaag, vrijdag 20 maart, open voor verkeer. Dit viaduct is bestemd voor lokaal en langzaam verkeer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.