Ads Top

TankService App wijst nu ook de voordeligste tanklocaties voor aardgas/groengas aan

De gratis TankService App van DirectLease waarmee je direct kunt zien bij welk pompstation je geld bespaart, zal nu ook worden gedownload door automobilisten die op aardgas/groengas rijden. Met één blik op hun smartphone kunnen zij voortaan overal in Nederland het dichtstbijzijnde vulpunt lokaliseren. Daarmee faciliteert deze App de milieuvriendelijke groengasrijder.
Met de DirectLease TankService, zoals de App officieel heet, vinden benzine- en dieselrijders waar dan ook in Nederland eenvoudig de voordeligste pomp. Automobilisten die op aardgas/groengas rijden, kunnen de App voortaan inzetten om makkelijk de inmiddels 92 vulpunten in Nederland te lokaliseren. Voor groengasrijders een goede reden om deze TankService App, die door benzine- en dieselrijders al meer dan 100.000 keer is gedownload, ook te gaan gebruiken. De verwachting is nu dat dit ook zal gebeuren. Het aantal groengasrijders neemt op dit moment gestaag toe. Niet zo vreemd: aardgas/groengas is een schoon en veel goedkoper alternatief voor benzine, diesel en LPG.
De uitbreiding van de TankService App komt op het juiste moment. De leveranciers Orangegas en CNG Net hebben samen circa 80 locaties geopend waar je in Nederland groengas kunt tanken. Maar waar zitten die? Met de DirectLease TankService heb je alle locaties in heel Nederland altijd bij de hand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.